Aya, nu ook op dvd verkrijgbaar

Aya, nu ook op dvd verkrijgbaar

Aya, Otto en Belle hebben hun start niet gemist!  Ondertussen volgen vele duizenden kinderen de avonturen van onze gele buitenaardse gast in het verkeer bij vtmKzoom.  Op massaal verzoek werd een dvd samengesteld met alle afleveringen en als bonus de videoclip van het Aya lied gezongen door Evi Hanssen.  Koop hem nu via de E-shop voor slechts € 6 en steun meteen ook Levenslijn dat met de opbrengst initiatieven neemt voor meer verkeersveiligheid en een betere opvang van verkeersslachtoffers.

De Aya dvd is niet alleen leuk voor thuis, maar ook in de kleuterklas is het aantrekkelijk educatief materiaal om rond verkeersveiligheid te werken.

Aya komt uit de ruimte in de tuin van Otto en Belle terecht. Zij leren deze buitenaardse gast stap voor stap de basisregels in het verkeer. De dvd bevat de eerste twaalf afleveringen van deze kwaliteitsreeks voor kleuters rond verkeersveiligheid. Je herkent de stemmen van Staf Coppens, Clara Cleymans en Tina Maerevoet. Afleveringen: Do re mi, piep-piep achteruit, fluohesjes, stop, kleur, verkeersgeluiden, ballon, fietshelm, politieman, stoeprand stop, op de stoep blijven en blindemannetje.

Een korte inhoud van de afleveringen en info over de reeks vind je hier.

  

Veel plezier…. Ayaaa