E-shop

Foutmelding

Notice: Use of undefined constant on - assumed 'on' in include_once() (line 530 of /data/events.vmma.be/svn2/sites/aya.be/settings.php).

E-shop

 

De opbrengst van de verkoop van deze producten gaat integraal naar verkeersveilige initiatieven.  Enkel voor grote hoeveelheden kunnen gemeenten/scholen/politiezones en organisaties het bestelformulier onderaan gebruiken.

 

Aya knuffel

Aya komt recht uit de ruimte. Help hem veilig door het verkeer en neem hem overal mee.  Gemaakt van de beste materialen met een perfecte afwerking.  Grootte: 20 cm.  Te koop via onze Aya webshop.

PRIJS: 8 EURO     KOOP NU ONLINE

 

Belle knuffel

Is ze niet om te knuffelen, onze Belle? Vanaf nu kan het elke dag met de Belle knuffel.  Gemaakt van de beste materialen met een perfecte afwerking.  Grootte: 25 cm.  Te koop via onze Aya webshop
PRIJS: 14,5 EURO     KOOP NU ONLINE

 

Otto knuffel

Onze stoere Otto heeft ook een zacht kantje... van pluche.  Geef Otto een big hug.  Gemaakt van de beste materialen met een perfecte afwerking.  Grootte: 25 cm.  Te koop via onze Aya webshop.

PRIJS: 14,5 EURO     KOOP NU ONLINE

Belle Winterset

Ga lekker warm de weg op met dit wintersetje van Belle.  De superdeluxe Belle muts, sjaal en handschoenen beschermen je alvast tegen de kou. De opbrengst gaat integraal naar verkeersveilige initiatieven. Leeftijd: tot 6 jaar. Te koop via onze Aya webshop.

PRIJS: 19,5 EURO     KOOP NU ONLINE

 

Otto Winterset

Ga lekker warm de weg op met dit wintersetje van Otto.  De superdeluxe Otto muts, sjaal en handschoenen beschermen je alvast tegen de kou. De opbrengst gaat integraal naar verkeersveilige initiatieven. Leeftijd: tot 6 jaar. Te koop via onze Aya webshop.

PRIJS: 19,5 EURO     KOOP NU ONLINE
 

Het Aya lied

In het Aya lied zingt Evi Hanssen samen met Aya (Staf Coppens) over verkeersveiligheid. Net als in de 3D animatiereeks, ontdekt Aya op een speelse, enthousiaste manier hoe je veilig door het verkeer kan. Superleuk voor thuis en op school.  De opbrengst van deze single gaat integraal naar verkeersveilige initiatieven. Te koop via onze Aya webshop.

PRIJS: 2 EURO     KOOP NU ONLINE

Aya dvd 

Aya komt uit de ruimte in de tuin van Otto en Belle terecht. Zij leren deze buitenaardse gast stap voor stap de basisregels in het verkeer. Deze DVD bevat de eerste twaalf afleveringen van deze kwaliteitsreeks voor kleuters rond verkeersveiligheid. Je herkent de stemmen van Staf Coppens, Clara Cleymans en Tina Maerevoet. Als toemaatje vind je ook de videoclip van het Aya lied gezongen door Evi Hanssen op de dvd. Afleveringen: Do re mi, piep-piep achteruit, fluohesjes, stop, kleur, verkeersgeluiden, ballon, fietshelm, politieman, stoeprand stop, op de stoep blijven en blindemannetje. Te koop via onze Aya webshop.

PRIJS: 6 EURO     KOOP NU ONLINE

 

Aya bordspel

Enkel voor scholen

Mobiel 21ontwikkelde een Aya mobiliteitsspel voor 4-6 jarigen.  Tijdens het spelen vertellen kleuters over hun ervaringen in het verkeer en bespreken ze hun verkeersgedrag, leren ze basisverkeersregels en gevaarlijke situaties inschatten.... De kleuters doen samen met de leerkracht verschillende opdrachten.  Ze vertellen hoe ze naar school komen en over gevaarlijke situaties op de weg.  Ze doen kleine spelletjes waarbij ze stoppen voor het rode licht of ze tonen hoe je moet oversteken.  De kleuters beoordelen of wat ze zien op een tekening veilig of onveilig gedrag is.  Soms houdt de politie hen even tegen of laat het net wat sneller gaan.

PRIJS: 20 EURO     KOOP NU ONLINE

 Voorwaarden webaankopen:
-Betalen: Bancontact/Maestro of Visa/Mastercard
-Leveren: gratis in Belgiƫ
-Maximum 50 artikels per bestelling
-Enkel voor Belgiƫ

Indien u grote hoeveelheden, vanuit Nederland wenst aan te kopen of andere vragen heeft, dan kan u ons contacteren via info@aya.be.