Sinterklaas roept de hulp in van Aya

Sinterklaas roept de hulp in van Aya

 

Sinterklaas is sinds kort in ons land aangekomen.  Zijn pieten zijn druk in de weer om alles voor te bereiden voor het grote Sinterklaasfeest waarbij alle brave kinderen een geschenkje krijgen.  Omdat zoveel kinderen Aya bovenaan hun verlanglijstje hebben gezet, hebben de Sint en zijn pieten Aya gevraagd om hen te helpen om de nodige cadeautjes te voorzien.  Met heel veel plezier hebben Aya, Otto en Belle volgende exclusieve geschenkjes voorzien:

Knuffels Aya, Otto en Belle

Help Aya, Otto en Belle veilig door het verkeer.  Geef hen een warme knuffel en neem ze overal mee.  Ontdek hier hoe schattig deze knuffels zijn.

Belle en Otto wintersetjes

Ga lekker warm de weg op met de Otto of Belle wintersetjes.  Zet de muts op om zelf een beetje op Otto of Belle te lijken.  Maar ook de sjaal en handschoenen houden je heerlijk warm buiten.

Aya DVD

Met de Aya DVD haal je niet alleen alle Aya avonturen en huis maar krijg je er als toemaatje ook de videoclip van het Aya lied bovenop.  Leer samen met Aya, Otto en Belle de basisregels in het verkeer. De Aya DVD met alle afleveringen vind je op deze pagina.

Aya lied

In het Aya lied zingt Evi Hanssen samen met Aya over verkeersveiligheid.  Leuk voor zowel thuis als op school! Je kan het Aya lied vinden in onze webshop.

Aya bordspel

Met het Aya bordspel ontdekken kleuters spelenderwijs hoe je veilig de weg op kan.  Tijdens het spel vertellen ze over hun ervaringen in het verkeer, leren ze basisverkeersregels en leren ze gevaarlijke situaties inschatten.  Lees hier meer over het Aya bordspel.

We zijn benieuwd om te weten wat op jouw verlanglijstje staat zodat we zeker voldoende kunnen voorzien… Ayaaa!