NODIG AYA UIT OP JOUW EVENT

NODIG AYA UIT OP JOUW EVENT

Dat bijleren over het verkeer ook leuk kan zijn, bewijzen Aya, Otto en Belle elke dag bij VTM KIDS in hun eigen avonturenreeks voor kleuters.  Op massale vraag ontwikkelde Levenslijn in samenwerking met Mobiel 21 ook een Aya eventpark waarmee we heel Vlaanderen zullen doorkruisen op diverse events.  Nodig Aya, Otto en Belle uit op jouw school, opendeurdag of kidsevent en beleef een onvergetelijke dag waarbij verkeerseducatie centraal staat zonder belerend te zijn. 

Levensgrote animatiepakken

Ontmoet je verkeershelden Aya, Otto en Belle in levende lijve en geef hen een dikke knuffel, schud hen de hand, dans met hen mee of ga samen op de foto.  Succes gegarandeerd!

Bekijk alle details via  het informatiedocument.   Meer informatie via winok@hotmail.com

 

Aya  speelmat

De Aya speelmat is een uitvergroting van het Aya bordspel dat onder de Vlaamse kleuterscholen werd verspreid.  Op de speelmat leggen kleuters een parcours af waarbij waarnemingsopdrachten, vertelopdrachten, inlevingsopdrachten en doe-opdrachten centraal staan.  Zo leren kleuters  op een speelse manier hoe ze veilig op weg kunnen.

Bekijk alle details via  het informatiedocument. Meer informatie via winok@hotmail.com

 

 

Aya belevingspanelen

Leer de geluiden in het verkeer met het Aya hoorpaneel, teken je eigen ideale verkeerswereld op het krijtbord en herken voorwerpen uit het verkeer met het Aya voelpaneel.  Spelenderwijs leren kinderen met Aya, Otto en Belle over het verkeer. 

Bekijk alle details via  het informatiedocument. Meer informatie via winok@hotmail.com

 

 

 

Aya slide

Zoef net zoals Aya vanuit hogere sferen naar beneden op de Aya glijbaan.  

Bekijk alle details via  het informatiedocument. Meer informatie via winok@hotmail.com