Doe volgend schooljaar mee met de gratis Aya-week!

Aya is het leukste ruimtewezentje van de hele melkweg en maakt kleuters op een speelse manier veilig wegwijs in ons verkeer. Onze knalgele vriend is niet alleen te zien bij VTM KIDS en online, maar gaat ook jaarlijks op bezoek in kleuterscholen. 

Dit jaar kies jij zelf wanneer je de Aya-week organiseert in je school. Dus Aya in september of liever in mei: het kan allemaal! Een heel jaar Aya met regelmatig nieuwe Aya-inspiratie.

Voor de campagne op school bezorgen we je graag een gratis Aya-schoolpakket dat bestaat uit:

  • 4 Aya-klasaffiches

  • heel veel Aya-stippen

  • Aya-campagnerichtlijnen

  • Een Aya-handpop

Dit jaar staan er 1.000 pakketten klaar. Op is op. Schrijf dus snel je school in vóór 22 augustus 2022.

Heb je inspiratie nodig of mis je enkele materialen? Geen nood! Ga dan naar de pagina voor leerkrachten, want daar staat alles ook online voor je klaar. Met gratis ook alle Aya-afleveringen.

We trappen het Aya-jaar af tijdens de Week van de Mobiliteit. Je mag je pakket(ten) daarom begin september op je school verwachten.

 

Dit wil jouw school toch ook?
Ayaaa ! 

Schrijf je school hier in:

Aantal kleuterklassen van alle vestigingen samen
Dit mag een inschatting zijn
mag een inschatting zijn
bereikbaar vanaf 28 augustus 2022
Door je in te schrijven ga je automatisch akkoord met het gebruik van het opgegeven adres voor het toesturen van het spelmateriaal EN met het gebruik van het opgegeven e-mailadres voor het verzenden van de digitale nieuwsbrieven van de huidige campagne en de aankondiging van een nieuwe campagne het jaar erna.

Wat doe je voor je op ‘bestel’ drukt? 

1. Kijk zeker na of je alles correct en volledig hebt ingevuld.
2. Vergeet niet dat je voor al je vestigingen in één keer moet bestellen.
3. Check de aantallen van vestigingen en klassen.
4. Kijk na of de contactgegevens kloppen.
5. Je ontvangt van ons nog een definitieve mail van je inschrijving na de goedkeuring. 

De Aya-campagneweek is een initiatief van Mobiel 21 en VTM Go met de steun van de Vlaamse overheid.

  

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door  DPG Media, Mediaplein 1, 2018 Antwerpen (verwerker) en Mobiel 21 vzw, Vital Decosterstraat 67/A, 3000 Leuven (verwerkingsverantwoordelijke) in het kader van de sensibiliseringscampagne van Aya, waarbij een educatief pakket rond mobiliteit verstuurd wordt naar kleuterscholen. Deze persoonsgegevens worden enkel gedeeld met de verzendingsfirma die instaat voor het toesturen van dit scholenpakket en met DPG Media voor de verzending van de digitale Aya-infomails. Deze instanties wissen jouw gegevens zodra ze niet meer nodig zijn voor het goede verloop van de campagne. Mobiel 21 vzw bewaart jouw gegevens max. 1 jaar na afloop van deze actie. Je kan je recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen door een mail te sturen naar jan.christiaens@mobiel21.be. Je kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.