Geef Aya, Otto en Belle een gouden eventtip en win een bioscooptrip!

Nog enkele weken en het is weer zo ver…  de zomervakantie komt in zicht, jippiieee! Dan kan je lekker spelen, genieten van ijsjes en natuurlijk van de super toffe zomerevents. Aya, Otto en Belle kijken er alvast helemaal naar uit!

Ken jij een heel leuk evenement waar Aya en zijn vriendjes tijdens de zomer naar toe kunnen gaan? Laat het ons dan snel weten door jouw eventtip in onderstaand formulier in te vullen. Wie weet maak jij wel kans op één van de tien duotickets voor de bioscoop!

Wanneer is een evenement geschikt?
- minstens 800 bezoekers
- event op maat van kids en hun familie
- gratis standplaats mogelijk voor Aya en haar vriendjes met hun verkeersveilige spullen

Geef dus snel hieronder jouw leuke eventtip en win die bioscooptrip!

Het Aya-team neemt zo snel mogelijk contact met de organisatie op voor verdere afspraken als je voorstel wordt geselecteerd.  Voor 10 tips die ons voor 16 mei 2014 bereiken hebben we een duoticket voor de bioscoop klaar waarmee je deze maand nog van een film naar keuze kan genieten. Geef dus snel hieronder je tip in en wie weet ben jij één van de 10 winnaars die een duoticket wint voor de bioscoop!

Aya, Otto en Belle zijn je alvast heel dankbaar! Tot snel!

 

Ayaaaa

 

Wat gebeurt er op het evenement? Wie is de doelgroep? Is het evenement gratis of betalend? Wat is het doel van het evenement? Vond het evenement al eerder plaats? Andere nuttige info? Website evenement?