Registreer jouw Aya-affiche en win

Heb jij je Aya-affiche al op een zichtbare plaats opgehangen? Prima, registreer hem dan hier. Wil je nog een poster? Download hem dan hier

Door je poster op te hangen, laat je niet alleen aan je hele buurt zien dat jij voor een veilig verkeer bent.  Je neemt meteen ook deel aan de Aya affichewedstrijd waarbij je kans maakt op een vakantiebon ter waarde van € 1000. Daarnaast kan je ook nog heel wat leuke Aya-prijzen winnen, zoals wintersets, knuffels, dvd’s en cd’s met het Aya lied op.

Registreer je poster nu en maak kans op één van deze prijzen.

Veel succes! 

 

 

*Wil je het wedstrijdreglement raadplegen? Klik dan hier!

 

 

Door je inschrijving ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en erken je de Privacy- en cookieverklaring gelezen te hebben. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door DPG Media NV, KBO 0432.306.234 (verwerkingsverantwoordelijke). De persoonsgegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden en zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig voor de verwerking van de doeleinden waardoor deze verzameld zijn. Je kan je recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen door een mail te sturen aan privacy@dpgmedia.be. Je kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.