Schrijf je hier in voor de gratis Aya-scholencampagne 2020-2021

 De Aya-scholencampagne is er weer!

Aya is het leukste ruimtewezentje van de hele melkweg en maakt kleuters op een speelse manier veilig wegwijs in ons verkeer. Onze knalgele vriend is niet alleen te zien bij VTM KIDS en online, maar gaat ook jaarlijks op bezoek in kleuterscholen. 

Corona neemt tegenwoordig heel veel zekerheden weg. De enige zekerheid die we hebben, is dat wandelen en fietsen naar school gezond en goed voor ons is. De Aya-campagne krijgt daarom een iets vrijere invulling. Dit jaar kies jij zelf wanneer je de Aya-week organiseert in je school. Dus Aya in januari of liever in mei: het kan allemaal! Een heel jaar Aya met elke maand nieuwe Aya-inspiratie.

Voor de campagne op school bezorgen we je graag een gratis Aya-schoolpakket dat bestaat uit:

       - 4 Aya-klasaffiches

       - heel veel Aya-stippen

       - Aya-campagnerichtlijnen

Heb je inspiratie nodig of mis je enkele materialen? Geen nood! Ga dan naar de pagina voor leerkrachten, want daar staat alles ook online voor je klaar. Herbekijk ook gratis alle Aya-afleveringen.

Wanneer je het formulier invult zal je nadien nog een bevestiging van ons ontvangen.

Ayaaa!

Waar maken we kleuters blij met Aya?

Wat zijn de contactgegevens van je school?

Wat doe je voor je op ‘bestel’ drukt? 

1. Kijk zeker na of je alles correct en volledig hebt ingevuld.
2. Vergeet niet dat je voor al je vestigingen in één keer moet bestellen.
3. Check de aantallen van vestigingen en klassen.
4. Kijk na of de contactgegevens kloppen.
5. Je ontvangt van ons nog een definitieve mail van je inschrijving na de goedkeuring. 

De Aya-campagneweek is een initiatief van Mobiel 21 en VTM Kids met de steun van de Vlaamse overheid.

       

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door  DPG Media, Mediaplein 1, 2018 Antwerpen (verwerker) en Mobiel 21 vzw, Vital Decosterstraat 67/A, 3000 Leuven (verwerkingsverantwoordelijke) in het kader van de sensibiliseringscampagne van Aya, waarbij een educatief pakket rond mobiliteit verstuurd wordt naar kleuterscholen. Deze persoonsgegevens worden enkel gedeeld met de verzendingsfirma die instaat voor het toesturen van dit scholenpakket en met DPG Media voor de verzending van de digitale Aya-infomails. Deze instanties wissen jouw gegevens zodra ze niet meer nodig zijn voor het goede verloop van de campagne. Mobiel 21 vzw bewaart jouw gegevens max. 1 jaar na afloop van deze actie. Je kan je recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen door een mail te sturen naar evelien.bossuyt@mobiel21.be. Je kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.