Wil jij een exclusieve Aya-handpop winnen? Doe dan mee aan onze Aya-kleurwedstrijd en maak kans op 1 van de 5 Aya-handpoppen.
De Aya-scholencampagne 2022 wordt een knaleditie. Nog nooit schreven zoveel scholen zich in om samen met hun kleuters mee te doen aan heel wat Aya-plezier.

De zomer komt er aan…  Tijd voor vakantie, ijsjes te eten en er op uit te trekken. Ken jij een leuk event waar Aya absoluut naar toe moet gaan?  Laat het ons weten en win een duoticket voor de bioscoop!

Ontdek de leukste les- en buitenspeeltips van Aya.
Knutsel en teken jij ook heel graag? Het is naast buiten spelen Belle haar favoriete hobby. Wat dacht je van zelf een vrachtwagen maken of een heus verkeersparcours? Ontdek snel enkele leuke ideetjes!
Wist je dat je alle afleveringen van Aya kan herbekijken wanneer je maar wil? Bovendien zijn er tien vertelplaten die gekoppeld zijn aan een aflevering. Zo kan je een heel schooljaar door Aya op bezoek laten komen in je klas.
Ook dit schooljaar leren kleuters weer over verkeer dankzij de Aya-campagne. Bekijk hier alle handige tools om deel te nemen.
Aya en Otto & Belle hebben een kant en klaar aanbod om je wegwijs te maken over verkeersveiligheid op een speelse manier.

Dag vriendjes!

Heb jij al gekeken naar de nieuwe afleveringen van Aya seizoen 3? Ontdek ze elke weekdag bij VTMKZOOM om 7u20 en hier!

VTM KIDS, het kidsmerk van MEDIALAAN, lanceerde vandaag het derde seizoen van de animatiereeks Aya, in aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts en 80 kleuters van basisscholen De Biekorf in Vilvoorde en de Parochiale Bassischool in Diegem.

Pagina's