Helemaal mee

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leukste Aya-weetjes! Of volg Aya op Instagram en Facebook. Wil je graag nog meer Aya-nieuws en ideeën voor in de klas, schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Welk scenario kies jij voor de Aya-handpop?

Laatste nieuws

Doe mee met Autovrije Schooldag

Hoe minder auto’s aan de schoolpoort hoe plezanter het is voor iedereen. Daarom wil Aya met jullie het record breken van het grootste aantal Autovrije Schooldagen in België!

Lees meer

Download leuke kleurplaten

Laat je kleuters de wereld van Aya wat extra kleur geven. Download snel de 3 kleurplaten en laat ze hun kleurtalent de vrije loop laten. Afdrukken en kleuren maar. Ayaaaa!

Lees meer

Vertelplaten en filmpjes

Vertelplaten en filmpjes
Via de knop ‘Filmpjes’ kan je alle afleveringen van Aya bekijken wanneer je maar wil. En het wordt nog leuker in de klas met de tien vertelplaten die bij enkele filmpjes horen.

Lees meer

De Fietsschool XS

Kan iedereen al fietsen?
Uit een enquête onder Leuvense basisscholen weten we dat bijna 8% van de kinderen tussen 6 en 12 jaar niet kan fietsen. Daar brengt De Fietsschool XS verandering in.

Lees meer

Aya thuis

In de klas is Aya al alom tegenwoordig. Maar van de klas is het eigenlijk maar een kleine stap naar de woonkamer thuis. Ouders kunnen natuurlijk ook vriendjes worden met Aya.

Lees meer